FIFA
13/09/2020
Sanchez спечели A1 Gaming League Сезон 2020

Сезер Сабриев с ник sanchez спечели големия финал на A1 Gaming League 2020 в дисиплината FIFA. Това е втора титла за sanchez в A1GL поредицата. Втори остана jorjewin, а на трето място е MG GoalMachine.

Бившият играч на турските е-спорт формации Futbolist и Istanbul Bashakshekir за пореден път показа класа и устойчива психика, спечелвайки финала срещу младата сензация jorjewin (Георги Георгиев) с 3:2 победи. В петата среща от серията jorjewin водеше в резултата с 1:0 до 60-тата минута на двубоя, но в този момент звярът в sanchez се събуди и чрез умело използване на феномена Роналдо, резултатът бе изравнен. След това бе въпрос на време да дойдат следващите голове в сметката на sanchez, който владееше топката повече и не спря да пресира опонента си дълбоко пред наказателното му поле.

sanchez 3:2 jorjewin

2:0
1:2
1:2
1:0
3:1

Всички мачове от финалите на A1 Gaming League 2020 в дисциплината FIFA бяха излъчени на живо с коментар от Hype студиото на NesCafe 3в1 и нашите коментатори Етиен Янев и Александър Николов.

Благодарим ви, че бяхте с нас по време на този дълъг и вълнуващ сезон на футболни емоции. Очакваме ви отново в следващото издание!