LOL
10/09/2020
Ще използваме нови митични предмети през Сезон 11 в League of Legends!

Riot Games доста отдавна споделиха намерението си за „основен ремонт“ на предметите и магазина в League of Legends, който ще ни радва през Сезон 11! Ето че няколко седмици преди Световното първенство, компанията представи новата и основна концепция в играта – Митичните оръжия.

Mythic items ще бъдат изцяло нова концепция в LoL и ще служат за доизграждане на останалите предмети и build-ове. Само един митичен предмет ще може да бъде закупен за герой, а подобно на предметите и надстройката от пасива на Ornn – „Living Forge“, митичният предмет ще има ефект върху останалата част от изграждането и способностите на шампиона.

Mythic items са една от основните промени, които се правят в магазина и системата от предмети на League of Legends за 2021 г., а Pre-season 11, който вероятно ще започне към края на 2020 г., ще ни ги разкрие. Митичните предмети трябва да „влезнат“ и в PBE поне няколко седмици по-рано за тестване.

Струва си да се споменем думите на главния дизайнер в Riot - Mark "Scruffy" Yetter, който заяви че някои митични предмети няма да бъдат чисто нови. Тоест, част от тях може да са надградени стари предмети, но нещата все още са в процес на дълбока разработка.

Riot Games все пак ни разкриха незавършената разработка на три от въпросните предмети, които се разработват за ADC-тата: Crimson Shieldbow, Galeforce и Behemoth Slayer. Това са и единствените разкрити до момента – за други роли не се споменава абсолютно нищо.

Съвсем скоро, с напредването на времето, ще станат ясни и още повече подробности. Ние, разбира се, с радост ще ви ги споделим.

Преди това обаче, ни предстои големият форум – League of Legends: World Championship 2020!