11/09/2020
Ninja приключи романса с YouTube и се завръща в Twitch!

През последния месец, след кратък ромас с YouTube, Tyler "Ninja" Blevins отново започна да стриймва в Twitch. Един от най-популярните стриймъри в света обяви днес, че е подписал нова дългогодишна сделка, чрез която се завръща в Twitch, влизаща в сила от 12:00 PT / 15:00 ET на днешния ден.

Радвам се да се върна към стрийминга на пълен работен ден и да се свържа с моята лоялна фенска база. Отделих доста време да реша коя платформа е най-добрата, а Twitch много ме подкрепяше през целия процес, особено при следването на целите в кариерата ми.

Очаквам с нетърпение да излъчвам в Twitch, за да въздействаме отново на цялата гейминг общност заедно с моите фенове!“

Условията на сделката не са разкрити разбира се, но вероятно са били щедри! Ако си припомним някои факти, то ще изровим, че през януари 2020 г. беше съобщено, че Ninja е получил между 20 и 30 милиона долара, за да премине от Twitch към Mixer.

20 милиона долара? За да смениш стрийминг платформата?

Нечовешка инвестиция в стриймър… поне според нас!

Сривът на Mixer може и да е охладил раздаването на големите пари, но YouTube и Facebook все още са в играта – там геймингът и стриймингът се развиват скоропостижно.

Microsoft хвърлиха доста пари след като затвориха Mixer, но след това наляха и доста във Facebook Gaming. Ако помислим реално, теглейки чертата, надали са загубили кой знае колко..

“Нинджа“ да си в този живот, ей!