FIFA
12/09/2020
Sanchez и jorjewin ще се борят за шампионската титла. MG GoalMachine остана трети.

В първата среща от игралния ден MG GoalMachine шокира именития си съперник с класически резултат и даде сериозна заявка за титлата и наградния фонд. Опитният sanchez обаче за пореден път показа класа и се класира за финала след три поредни победи.

sanchez 3:1 MG GoalMachine
0:3
2:2 (PK 4:1)
2:1
3:2

Вторият полуфинал противопостави играча на Team Vrkolak с ник Drujinkata и младата надежда на българската FIFA сцена - jorjewin. Drujinkata стартира изключително уверено с две победи, но след това станахме свидетели на уникален обрат. jorjewin не само съумя да прати серията в 5-та решаваща игра, а и успя да я спечели с резултат 2:1 в последните минути.

Tv_Drujinkata 2:3 jorjewin
1:0
1:0
1:3
0:2
1-2

В малкия финал Tv_Drujinkata и MG GoalMachine трябваше бързо да превъзмогнат разочарованието от загубите си и да мобилизират всичките си сили в борбата за третото място. В първата среща "головата машина" избухна с два гола в последните минути, спечелвайки с 5:3. Във втората среща Drujinkata изравни резултата, но силите му не стигнаха за обрат, защото MG GoalMachine демонстрира завидни умения и се наложи с 3:1 победи, грабвайки третото място в турнира.

MG GoalMachine 3:1 Tv_Drujinkata
5:3
2:3
2:0
2:1

Големият финал е утре и ще противопостави класата и опита на sanchez срещу хъса и желанието за доказване на младия jorjewin. Живото предаване започва в 10:00 на twitch.tv/a1gamingleague.