LOL
20/09/2020
Ето и част от новите промени, които ще навлязат в LoL за Сезон 2021!

С бързо приближаващите се Worlds 2020, текущият сезон в LoL също наближава към своя край. Останало е малко време да пооправите ранг-а, но часовникът тиктака безспирно. Годината бе доста динамична за играта, видяхме не-малко нови шампиони, които се присъединиха към битките. Aphelios дойде през декември 2019, Sett през януари, Lilia през юли и Yone през август, за да допринесат значително с влиянието си върху играта. „Мета-та“ е по-динамична и по-непредсказуема от всякога.

Съвсем скоро идва и pre-season-ът, но до момента е обвит в доста тайни.. Всички помним какво се случи с играта, когато Riot промениха драконите – цялата игра се преобърна, в положителния смисъл, разбира се.

Не е ясно какво точно ще се случи за следващия сезон, но нещо грандиозно изглежда да се подготвя. Цялата история с магазина и предметите изглежда по-скоро като козметичен ъпгрейд, за нещо по-голямо, което идва на хоризонта.

Тази година обаче, е твърде възможно промените да засегнат основно ranked-игрите. Riot ще премахнат мачовете за промоции от дивизия в по-горна такава, като обещаха и да пипнат matchmaking-системата, която вече ще комбинира сходни и нормални играчи един срещу друг.

За черешката на тортата, разработчиците са подготвили и изненади за всички смърф-акаунти с новия “ranked seeding”. Всички от Master-дивизия нагоре пък, няма да могат да играят Duo-мачове.

Твърде рано е да се даде конкретна дата за края на сезон 10, но ако сезон девет е показен за времето, то краят на настоящия трябва да бъде около 20 ноември.