12/10/2020
Paramo - новата карта в PUBG изглежда доста обещаващо!

Миналата седмица PUBG Corp за пореден път поканиха Jonathan „Commander Riker“ Frakes, за да озвучи втория видеоклип на студиото, свързан с новия перуански град и с Фонтана на младостта. Този град, Paramo, ще се появи следващата седмица, със старта на Сезон 9, и определено изглежда различно от обичайните до момента PUBG-карти.

През уикенда се появиха още тийзъри, показващи тлеещ вулкан и обещанието, че най-накрая ще получим и първата динамична карта в играта. Докато играчите се спускат с парашут, може да се наблюдават различни сценарии, в зависимост от това колко „ядосан“ е вулканът.

Днес, всички тези неща се обединиха в по-голям тийзър, макар и без действителен геймплей от новата локация. Освен променящата се карта и лава, ще има и летяща версия на „loot train”-a, или хеликоптер носещ товар, за който се предполага, че ще можете да свалите чрез огън.

„Динамичният пейзаж ще ви държи в напрежение с всяко спускане.“ - гласи текстът, пуснат от разработчиците.

Въпреки че карта идва съвсем скоро, на 21 октомври, PUBG Corp все още са много сдържани по темата, така че колко точно динамична е – не става особено ясно. Очакваме студиото да се опита да запази мистерията възможно най-дълго, като се има предвид, че именно самата мистерия е в тематиката на картата.