LOL
13/10/2020
Seraphine пристига в LoL! Задава ли се герой, който ще обърне мета-та със своите CC-ефекти?

Малко след като получихме Samira, ето че още един нов герой бе разкрит, и е само въпрос на няколко седмици, за да можем да играем с него в League of Legends.. И ако погледнем с малко по-професионално око, можем да видим, че доста от нейните способности пасват перфектно на "Pro-Play Level"-а!

Seraphine започна да се появява в различни социални и медийни платформи като V-Tuber, като в началото нямаше официална връзка с LoL, но феновете на играта бързо започнаха да подозират, че Riot може и да са замесени в проекта, благодарение на визията й, която наподобява доста от другите проекти на компанията. Нейните акаунти във въпросните мрежи са създадени преди няколко месеца, а самата Seraphine дори публикува няколко песни и в крайна сметка направи колаборация с K/DA - алтернативната K-Pop група на League of Legends! Песента, която са създали заедно обаче, все още не е излязла.

Феновете предполагаха, че в Seraphine все пак ще си проправи път до Summoner’s Rift, но Riot пазеха нещата достатъчно скрито. Сега тя най-накрая е разкрита, а ние вече знаем какви способности ще внесе в играта. Тя ще бъде „mage”, който ще допринася за отбора си с доста “crowd control“.

Ето и точните и способности:

 

PASSIVE — STAGE PRESENCE:
Всяка трета “basic”-атака на Seraphine ще направи „echo“, автоматично „cast“-вайки я повторно. В допълнение, когато тя магия близо до съотборник, тя ще генерира нота. Всяка нота ще дава на нейните „basic“-атаки повече „range“ и ще нанася допълнителен „magic damage“, консумирайки нотата.

Q — HIGH NOTE:
Seraphine изтрелва чиста нота, нанасяйки „magic damage“, който е увеличен спрямо липсващата кръв на опонента.

W — SURROUND SOUND:

Seraphine обхваща своите съотборници със звук, давайки на всички от отбора „movement speed“ и щит. Ако Seraphine има вече щит, тя ще „heal“-не своите съотборници, възвръщайки толкова жизнени точки, колкото съотборници има около нея.

E — BEAT DROP:

Seraphine освобождава тежка звукова вълна, нанасяйки „magic damage“ на всички противници в права линия, след което ги забавя. Противници, които са вече забавени са „root”-нати, а вече “root”-натите са зашеметени.

R — ENCORE:
Seraphine превзема сцената, проектирайки огромна вълна, която омайва противниците и нанася „magic damage“. Всеки един герой от двата отбора, който попадне в нея, става част от представлението, увеличавайки „range“-а на магиите и давайки им максимум ноти.

В допълнение към всичко, Seraphine ще получи Ultimate Skin веднага щом бъде пусната в играта.

Шампионът ще бъде пуснат в Public Beta Environment съвсем скоро, след което ще попадне в ръцете ни след още няколко седмици.