15/10/2020
Beta Update-ът на Among Us носи нови генерални промени за играта!

Among Us се появи буквално от нищото през последните няколко месеца, за да привлече огромен интерес и впечатляващ брой играчи, а това позволи на разработчиците от InnerSloth да се съсредоточат върху тази си игра. Последната актуализация е вече достъпна, разкривайки какво ново следва, а това включва някои значителни промени в начина на работа на „imposter“-ите и гласуването.

Въпреки че към момента все още няма официални бележки към пач-а, общността, играеща здраво Among Us, е съставила неофициален списък с новите функции в „subreddit“-а на играта. Те включват преработване на задачата за кабелите, които вече ще изглеждат и с различна форма, в помощ на далтонистите. Гласуването пък вече ще бъде анонимно, а "taskbar"-ът ще се появява само в някои моменти.

Няколко играчи, които са далтонисти вече изразиха своето мнение, относно смяната на проводниците, като отговорът на един пост гласи:

Поддръжката за далтонисти при проводниците е страхотна, но ... Имаме нужда от помощ при цветовете на отбора.“

Тази бета-актуализация е достъпна само за PC и трябва да се абонирате за бета-бранча на играта, за да получите достъп до нея.

InnerSloth посочват, че обмислят и други големи промени, включително потенциално превръщането на мъртвите играчи в „ангели пазители“, за да им бъде дадено нещо, което да правят. Компанията планираше да пусне продължение на Among Us, когато играта стане хит в стрийминг-платформите, но точно това накара студиото да отмени Among Us 2, за да се съсредоточи върху подобряването на основното си заглавие.