06/11/2020
Уникално! Pokimane забрани големите дарения в канала си!

Големите дарения са сигурен начин да прогресирате в Twitch, но такива жестове не винаги могат да накарат стриймъра да се чувства комфортно, особено когато има натрупани толкова пари, че следващите са без значение.. Това е и причината една от най-известните стриймърки в света да спре гигантските дарения в канала си!

Imane “Pokimane” Anys обяви в Twitter в началото на ноември, че отсега нататък, всички дарения в нейния канал ще имат ограничение. Вече не можете да дарите повече от $5, а Pokimane моли всички почитатели да насочат средствата си към други стриймъри, които имат повече нужда от тях.

Това е изключително стратегически ход, който противоречи на начините, по които работят други нейни „колеги“. Като един от най-големите канали в Twitch обаче, Anys вероятно може да си го позволи.

Зрителите приеха промяната положително, като по време на скорошен “donation”, тя на шега заяви, че ще използва допълнителните пари, за да купи повече RAM за компютъра. Pokimane също така насърчи хората да се включват повече в чата и да бъдат по-разговорливи.

Повечето отговори в социалните медии също са изключително положителни. „Момиче, ти си го направила отново!“, написа Kaceytron, друг голям стриймър в Twitch, в съобщението на Anys. „Постоянно вдигаме летвата за всички нас и го правим безупречно.“ – допълни тя.

Интересно ще е да разберем дали други известни личности ще последват примера й, или ще продължат тихомълком да си прибират паричките… 😊

Браво, Pokimane!