LOL
07/11/2020
Jankos се оплака от Samira! Била свръхсилна и счупена!

Един от най-добрите „jungler”-и в света също изпитва трудности срещу Samira (един от новите герои в League of Legends), като самият той не се поколеба да бъде откровен в изявление, относно нейните „счупени“ способности.

Jankos от G2 Esports остро критикува шампиона по-рано днес, след като един от зрителите му представи своя op.gg-профил. След като разгледа акаунта на играча, Jankos каза, че всяко ADC трябва да избира Samira, пред някои други типични ADC-та.

Marcin Jankowski каза още, че Samira е „счупена“ и „суперсилна“, като посочи разновидните й способности като основна причина за нейното доминиращо представяне във мачовете от високо „Elo“.

Patch 10.22 е вече активен в League of Legends, като водещият геймплей-дизайнер на Riot Games - Марк „Scruffy“ Yetter каза, че Samira ще получи някои леки корекции. В Platinum и по-високите нива, тя има 72,3% Ban Rate и над 50% Win Rate, според League of Graphs.

В момента, именно новият пач донесе промените, които обаче не изглеждат особено адекватни.. Riot побързаха да споменат, че искат да запазят героя си силен, като само малко го "настроят".

Въпреки това, Jankos не бива да се оплаква, тъй като Samira не беше на разположение на Worlds 2020, защото не беше добавена в играта преди нито един от регионалните финали в LEC, LCK, LPL или LCS.