11/11/2020
Dead By Daylight ще ни зарадва с нов убиец! Брутални близнаци се задавата на хоризонта!

Dead by Daylight е изключително интересна игра, чиято рецепта е проста и в същото време е много задоволителна за феновете, които не спират да я играят и да се множат, откакто стартира през 2016 г.

Друга причина, поради която тази игра за оцеляване продължава да привлича нови играчи и да ги кара да се връщат за още, е въвеждането на нови убийци. Това се случва на всеки няколко месеца, както вече знаем. Някои от иконите като Michael Myers и Leatherface са ни до болка познати, а новите Deathslinger и Doctor допълват „грозната“ картинка.

Съвсем скоро, нов убиец ще се присъедини в играта, а както се съобщава в нов трейлър, той ще бъде две в едно. Близнаци ще пристигнат в нова глава от играта, наречена A Binding of Kin.

По-големия близнак носи грозна и страшна кука. Той се движи доста бавно, което е хубаво, но по-малкият му брат (или сестра!?) е доста по-бърз. Той прилича на някакъв вид таласъм, с остри зъби, който се нахвърля върху вас.

Dead by Daylight  ще ни зарадва и с нов „survivor” - Елоди Ракото, който също ще бъде представен заедно с Близнаците. Както обикновено, тя ще има определен набор от умения, които я отличават от останалите.

Ако все още не сте играли тази игра, то вече имате добър избор от герои, от които да избирате, важащо и за двете страни. Трудността на играта не е голяма, но е включена много стратегия. Можете да се обедините с други или просто да предприемете самостоятелен подход за бягство и скриване. А за убийците винаги има вълнуващи бонуси, които ви карат да се чувствате като неудържима сила.