LOL
21/11/2020
Вече е официално! Cloud9 взеха Perkz от G2 Esports!

Северноамериканската организация Cloud9 потвърди днес трансфера на вече бившия играч на G2 Esports – “Perkz”. Той ще замени “Nisqy”, който пък според последните съобщения се отправя към Fnatic. „Perkz“ ще бъде заменен в бот-линията на G2 от „Rekkles“, едно от най-добрите ADC-та в Европа, докато „Caps“ ще запази позицията си в средната лента.

Слухът, че LEC ще загуби „Perkz“, разтърси обществото в региона през този месец. След като се класира за EU LCS през 2016 г., легендарният играч завършваше или първи, или втори във всеки редовен сезон, с изключение на летните сплитове за 2018 и 2020.

Освен че е считан за един от най-добрите играчи на всички времена, „Perkz“ е известен със своето лидерство и честност. През 2019 г. и втората половина на 2020 г., той избра да се премести в бот-линията, така че „Caps“ да запази позицията си в средната лента.

Връзката му с C9 беше създадена наскоро след няколко слуха, но и след разочароващото представяне на G2 Esports на това световно първенство.. Очакваше се отборът да достигне поне до финалите, с оглед на заявката, която бяха дали през изминалата и тази години.

Феновете на LoL ще получат първия си „доза“ от играта на „Perkz“, когато започне новият сезон през следващата година!