CS:GO
07/12/2020
Разработчик от Valve твърди, че в CS:GO има по 1 хакер на всеки 40 мача!

Джон Макдоналд е известен с това, че е един от разработчиците на Valve, които редовно изказват мнението си по форуми или в социалните медии като Twitter.

На всички обаче ни е ясно, че Valve са в абсолютна дупка по отношение на комуникацията с Counter-Strike-общността, както и с другите си заглавия, но фактът, че разработчици изразяват собственото си мнение, може да доведе до интересни резултати.

Въпросният служител в момента е един от най-интересните персонажи, които сме виждали във Valve, и също е такъв, с който общността изглежда хич не е съгласна…

Джон Макдоналд заявява, че има приблизително по един играещ с непозволени средства на всеки четиридесет изиграни мача в Counter-Strike.. Това изглежда нагло ниска цифра, особено като знаем каква е ситуацията в момента..

Някои хора симпатизират на теорията, че Джон Макдоналд може случайно да се позовава на уж „правилната“ статистика, което пък може да е знак, че VAC улавя само един играч на всеки четиридесет мача и наказанието се прилага чак тогава.

Каквото и да говори един разработчик обаче, хората които са в общността и играят играта от години са наясно, че доста често се случва да има измамници във всеки втори мач…

Да не забравим – има и по няколко от отбор!

А до колко работи VAC-системата – можем само да гадаем.. Особено след като има акаунти, които използват Aim Hack с натрупани повече от 800+ часа игрово време.

Както се казва – на кой ли да вярваш?