CS:GO
22/04/2019
FATE с безпроблемна първа квалификация

Първата квалификация по CS:GO от втория сезон на A1 Gaming League събра 130 играча или точно 26 отбора. Както винаги предавахме всички най-интересни срещи в нашия Twitch канал с добре познатото ви дуо коментатори - Борис "Metti" Георгиев & Кристиян "Neytrex" Иванов.

Над всички безспорно беше отборът на FATE, който по-абсолютно безапелационен начин успя да си осигури 100те точки и първото място в квалификация #1. doublemagic и компания не срещнаха никаква съпротива по пътя си към върха, като нито един отбор не успя да им вземем повече от 10 рунда. Като в това число влизат срещите от 1/2 финалите и самият финал.

FATE спечелиха de_inferno с 16:06, а малко по-късно се наложиха с 16:07 и на de_overpass, тотално доминирайки отбора на ex-TDR. Едно е сигурно, момчетата от FATE бяха значително по-добри от всички по време на първата квалификация и съвсем заслужено си спечелиха 100те точки. Дали наистина разликата в класите между тях и другите отбори е толкова голяма или просто всичко се разви перфектно за тях? Ако трябва да сме честни, по-скоро е първото или поне беше така през този уикенд. FATE направиха важна крачка към плейофите, но все още има цели 3 оставащи квалификации и отборите могат да изгладят грешките си и да атакуват място сред първите 8.

Крайно класиране в първата квалификация на A1 Gaming League Сезон 2 - CS:GO:

  1. FATE - 100 точки
  2. ex-TDR - 75 точки
  3. DZVEROVE - 60 точки
  4. E7ERNITY - 40 точки
  5. PTGMA - 25 точки
  6. Plasnite - 25 точки
  7. ez4bul - 25 точки
  8. PLZSKINZ - 25 точки

Следващата квалификация на A1 Gaming League по League of Legends ще се проведе на 11ти и 12ти май и всеки може да се запише, независимо дали е участвал, победил или загубил в първия турнир. Колкото повече играете, толкова по-голям шанс имате да се класирате сред първите 8, които печелят точки за генералното класиране.

За да имате винаги актуална информация, може да ни последвате във:

Facebook Instagram Twitch YouTube