CS:GO
28/08/2019
DEPRESO & DZVEROVE се класираха за Гранд Финала

Вече са ясни и последните два отбора в дисциплината CS:GO, които ще играят на Гранд Финалите по време на Comic Con 2019. Момчетата от DEPRESO изненадаха мнозина с добрата си игра през уикенда и категорично доказаха, че заслужават своето място сред 4те най-добри отбор в A1 Gaming League. Първо успяха да преодолеят фаворитите от HEADSHOTBG, които само преди малко повече от месец играха финал във втория сезон на лигата, а после в епична битка продължила 96 рунда надделяха над DZVEROVE и се класираха за Comic Con 2019.

В другата решаваща среща DZVEROVE успяха без никакъв проблем да спечелят първата карта в своя сблъсък с HEADSHOTBG на mirage с 16:3 На nuke нещата изглеждаха значително по-добре за HSBG, които бяха доста близо до победата, но не успяха да затворят срещата и DZVEROVE обърнаха резултата до 16:14, осигурявайки си последното място на финалите.

Така вече са ясни четирите отбора, които ще спорят за голямата награда в средата на септември по време на Comic Con 2019. Шампионите от двата сезона - BPro и FATE ще се изправят в битка с претендентите в лицето на DEPRESO и DZVEROVE.

За да имате винаги актуална информация, може да ни последвате във:

Facebook Instagram Twitch YouTube