12/01/2020
Новият сезон в Apex Legends започва на 4-ти февруари

Феновете на популярния „Battle Royale” - Apex Legends вече нямат търпение да изминат следващите три седмици. Причината за това е новият сезон в играта, който стартира на 4-ти февруари!

Но преди това да се случи, нека не забравяме, че Respawn Entertainment имат вече планирани събития. Турнирът Grand Soirée Arcade ще започне на 14-ти януари, което ще даде на играчите достатъчно време да се насладят на новите скинове и режими на игра преди приключването на Сезон 3.

Това събитие ще „завърти“ седем различни режима с ограничен период от време, включително „Gold Rush Duos“ и изцяло нов режим в „трето лице“ (Third Person), който е традиционният стил на подобен тип игри, от рода на Fortnite. Очаква се събитието на Grand Soirée Arcade да приключи на 28-и януари, само дни преди старта на четвъртия сезон.

Подобно на третия сезон, когато Respawn представиха Crypto през октомври, играчите очакват отново „раждането“ на нова легенда, която да дойде също с новия сезон. Сред възможностите за следващи шампиони са Revenant, Forge и Rosie.

Най-важното нещо, на което се надяват феновете е, че това може да бъде идеалният момент за създателите на Apex Legends да подобрят търсенето на мачове, базирано на умения. Няколко играчи, включително бившият професионалист от NRG - Coby “dizzy” Meadows, публично призоваха за премахването му. Въпреки това, шансовете от компанията да направят нещо подобно изглеждат малко вероятни.

Стартът на кампанията започвана 4-ти февруари, като играчите със сигурност ще получат нов „battle pass”, както и дългоочакваното ново оръжие.