LOL
13/01/2020
Legends Of Runeterra стартира с бета версия на 24-ти януари

Дългоочакваната игра с карти на Riot Games, Legends of Runeterra, дочака и своя момент!

LoR ще бъде достъпна с бета версия за PC от 24 януари в 13:00ч. CT. Късметлиите, които са получили ранен достъп в предишните бета версии, ще могат да играят един ден по-рано, както и тези, които предварително се регистрират преди 02:00ч. CT на 20-ти януари.

Важно нещо, което трябва да отбележим е, че разработчиците на Legends of Runeterra са взели присърце обратната връзка с играчите, въвеждайки новости като списък с приятели, както и опцията „Предизвикай приятел!“. Също така, повече от 20 карти са получили ъпдейт, като изключително силната Anivia е вече в историята с подобаващи корекции.

Феновете на играта бързо ще трябва да свикнат с напрежението, както и с адаптацията, защото съвсем скоро ще започне и първият „ranked”-сезон. Подобно на League of Legends и Teamfight Tactics, играчите ще могат да се изкачват нагоре по стълбицата от дивизия „Iron“ до дивизия „Master“.

Legends of Runeterra ще направи официалния си старт по-късно през годината, както на PC, така и на мобилни устройства, споменават от Riot. Тя ще бъде съвместима с почти всички платформи и играчите ще могат да запазят цялото си съдържание, което печелят по време на стартираната бета-версия.

Играта с карти бе обявена за първи път по време на 10-годишното юбилейно събитие на Riot през октомври, като тогава бе посрещната с изключителен интерес! Скоро след това феновете имаха възможността да наблюдават и играят Legends of Runeterra само за две седмици.

Тези, които са играли по време на въпросните два уикенда, ще могат да възстановят своите акаунти преди бета-версията. Цялата информация, която са натрупали, ще бъде запазена.

На нас не ни остава друго, освен да тръпнем в очакване. Нека не забравяме, че от Riot Games са ни приготвили и още игри, които ще бъдат на пазара по-късно през годината.

Очертава се уникална 2020-та, така че дерзайте!