CS:GO
24/03/2020
SKADE безпроблемнно спечелиха третия турнир по CS:GO

Последният турнир по CS:GO от A1 Gaming League се проведе този уикенд, като рекордните 74 отбора се записаха за участие в борба за наградния фонд, както и така жизненоважните точки за класиране в плейофите.


Един от най-добрите български отбори SKADE взе участие и може би за никой не беше изненада, че съвсем заслужено успяха да си осигурят първото място, 500 лева от наградния фонд и 100 точки за генералното класиране. На финалът те се изправиха срещу Bpro, друга доказала се организация през времето, която за съжаление не успя да се противопостави в неделния ден. SKADE загубиха първите два руна на mirage, но след това взеха нещата в свои ръце, въпреки че на моменти изглеждаше, че Bpro могат да се върнат в мача, но в крайна сметка загубиха с 16:11. На втората карта train SKADE стартираха като CT и много бързо доказаха своята класа с качествената си игра, успявайки бързо да спечелят с 16:5.

Въпреки че загубиха финала BPro успяха с класирането си в неделя да оглавят генералното класиране, събирайки най-много точки от изминалите 3 турнира.

Първите 8 отбора в крайното класиране са:

1. Bpro Gaming - 135
2. MKBro - 125
3. KakGoPravimTva - 125
4. JustBe - 100
5. FATE - 100
6. SKADE - 100
7. Bpro Academy - 90
8. Zix's Angels - 85

За да имате винаги актуална информация, може да ни последвате във:

Facebook Instagram Twitch YouTube