CS:GO
06/04/2020
Размирици в Heroic! Snappi и es3tag изпаднаха в немилост

От Heroic обявиха, че Patrick "es3tag" Hansen и Marco "Snappi" Pfeiffer преминават в неактивност, при това забележете – с незабавен ефект.

Съобщението идва на фона на един доста бурен период за датския тим, който беше на ръба да подпише с FunPlus Phoenix, преди сделката да пропадне, точно когато „es3tag“ се съгласи да се присъедини към Astralis след изтичането на текущия му договор с Heroic.

В кратко изявление организацията благодари на „es3tag“ за времето, прекарано с отбора, и му пожела добри и спорни моменти с новите съотборници. Той трябва да се присъедини към тях на 1 юли.

Snappi“ от своя страна се присъедини отново към Heroic през септември, след първата му фиеста с организацията през периода от 2016 до 2018 година. Тогава той замени Adam "friberg" Friberg.

Snappi“ пое лидерската позиция в играта след заминаването на Benjamin "blameF" Bremer към Complexity, но скоро след това отстъпи юздите на Casper "cadiaN" Møller.

Според Heroic новите попълнения ще бъдат обявени през следващата седмица. В момента техният състав изглежда по следния начин:

Martin "stavn" Lund

Johannes "b0RUP" Borup

Casper "cadiaN" Møller

Frederik "LOMME" Nielsen (coach)

Patrick "es3tag" Hansen (benched)

Marco "Snappi" Pfeiffer (benched)