CS:GO
27/04/2020
HellRaisers представиха новия си CS:GO-отбор!

HellRaisers разкриха новия си състав, а веднага пред очите ни се наби името на Vadim "Flarich" Karetin, като единственият останал играч от предишната селекция.

Организацията реши да отремонтира състава си, след като предишният такъв се разпадна, когато Kirill "ANGE1" Karasiow и  Igor "crush" Shevchenko напуснаха отбора, последвани от Žygimantas "nukkye" Chmieliauskas, който премина като свободен агент, след като заяви, че не желае да остане в организацията заради трудното спряване с руския език.

След рокадите двама играчи останаха на резервната скамейка и това са „Flarich“ и Ivan "AiyvaN" Semenets, но само латвиецът ще се завърне в новия стартов състав на HellRaisers.

И така - нека ви разкрием и новите членове на отбора - това ще бъдат Nikolaj "kalinka" Rysakov, бившият снайперист на Vega Squadron - Dmitriy "jR" Chervak, както и двама нови таланти от Русия, а именно Nikita "JIaYm" Panyushkin и Dmitrii "ProbLeM " Martinov.

В следващите планове на HellRaisers влиза предстоящият ESEA MDL Season 34, който предстои да започне утре и ще продължи през юли.

Определено ще бъде интригуващо да разберем дали новият отбор ще успее да влезне в Топ 20 още през тази година!