27/05/2020
Нови драйвъри от nVidia подготвят машините за Valorant и новия ъпдейт на Windows 10!

Актуализацията от май 2020 г. за Windows 10 трябва да пристигне скоро и когато това стане, собствениците на GPU от сериите GeForce ще бъдат снабдени и с най-новия драйвер на Nvidia. Той добавя официална поддръжка към актуализацията на операционната ви система, както и драйвери, които по странно съвпадение се пускат на пазара точно преди старта на .. Valorant!

Game Ready Drivers предоставят най-доброто възможно изживяване за всички основни нови заглавия. Преди пускането на нова игра, разработчиците ни работят до последната минута, за да гарантират, че производителността ще бъде извънземна, а бъговете ще бъдат сведени до минимум, дори изключени.“

Актуализацията от май 2020 г. е различна от останалите, които бяха основно за сигурност. Microsoft се ангажираха да добавят нови функции към Windows 10 два пъти за тази година, а актуализацията от май 2020 г. е първата с тези внедрени новости.

"Новата актуализация на Windows носи голямо разнообразие от нови функции, вариращи от температурата на графичния процесор, показана в Task Manager, до въвеждането на новия графичен API за DirectX 12 Ultimate." - съобщават отново от Nvidia.

DirectX 12 Ultimate е съвкупност от съществуващи API-та и технологии, събрани в едно цяло. Някои от забележителните неща са DirectX Raytracing (DXR), variable rate shading (VRS), mesh shaders, както и sampler feedback.

В допълнение към най-добрия за момента Windows, новият пакет от драйвери на Nvidia 446.14 WHQL, носи със себе си и оптимизации за Valorant, както и поддръжка за Minecraft Dungeons, Crucible и Disintegration.

Напомняме че може да свалите драйвъра чрез помощната програма GeForce Experience на Nvidia или да отидете в страницата за изтегляне на драйвери на Nvidia, за да го инсталирате ръчно.

След това да не забравите да си проверите настройките, ей! Току виж vsync-ът се е включил!