LOL
05/07/2020
Предстоящите Spirit Blossom-скинове са в красиво съчетание с новия герой Lilia!

Скиновете в League of Legends винаги са били чудесен начин за въвеждане на нови елементи в историята на играта, както и да се създаде цяла една нова линия, която да зарадва феновете.

Carlos Giffoni, главният скин-дизайнер в LoL, разкри нова тематична рубрика по време на вчерашното Anime Expo Lite. Именно там той предостави доста пикантни подробности.

Съвсем скоро бял свят ще види новата линия скинове, които ще се казват Spirit Blossom, а повече информация ще бъде публикувана след само два дни – на 07.07.2020.

Друга интересна информация ни предостави и последният Champion Roadmap, публикуван от Riot Games, в който се посочва, че голямо лятно събитие се задава на хоризонта. Разработчиците са готови да пуснат два чисто нови героя по време на събитието. Заедно с тях, въпросната линия скинове предначертават страхотно лято, което определено ще раздвижи играта.

Понастоящем, Lilia е най-вероятният кандидат да бъде един от тези герои, като точно тя беше tease-ната с подобни Spirit Blossom-елементи.. За момента все още нямаме много информация за героя, но все пак знаем, че тя ще бъде jungler.

Тази седмица се очаква Lilia да бъде пусната в PBE за допълнителни тестове, а скоро след това ще пристигне и на Summoner’s Rift.

Как само са изкопирали Neeko .. Дали пък не е нейна сестра?