29/07/2020
Новият агент във Valorant се нарича Killjoy!

Много “leak“-ове и много шум се вдигнаха през последните седмици и ето, че дългоочакваният нов агент във Valorant е вече факт. Героят, който досега беше известен просто като „Агент 12“, се нарича Killjoy, а всичките му способности са вече представени в поредица от нови видеоклипове из мрежата.

Първата способност на новия герой се нарича Alarmbot – това е малък робот, който преследва близките врагове и след като достигне до някого, нанася щети и го оставя уязвим за двойно повече щети от други източници. Втората му способност е сравнително стандартен “autoturret” (нищо специално), доката третата е Nanoswarm-гранатата, която „пуска“ цял рояк наноботи. Ултиматът на Killjoy, се нарича Lockdown, и е подвижно устройство, което „улавя“ врагове в радиуса си до цели 8 секунди, като ги прави неподвижни и уязвими за атака.

Способностите бяха качени на официалния уебсайт на Valorant вчера, уж „случайно“, като малко по-късно Riot ги свалиха. Разбираемо обаче, феновете успяха да уловят цялата информация, преди да бъде премахната, а всички вие може да гледате въпросните кадри, като използвате YouTube.

Не е ясно кога Killjoy ще бъде реализиран или кога Riot възнамеряват официално да представят новия си агент.

В други новини, излезнали наскоро за играта, компанията-разработчик заявява, че обмисля да добави “replays” (демота), за да помогне на играчите си да се подобрят..

А и коя сериозна игра няма тази функционалност вече?