LOL
03/02/2021
Пореден рекорд за Faker! Играчът удари мач номер 600 в LCK!

Faker постигна нов рекорд в кариерата си, след като стана първият играч, който е изиграл повече от 600 мача в LCK, това разкри корейската лига по-рано днес.

Напоследък отборът му изпитва затруднения при намирането на перфектния състав, способен да върне у дома още една световна титла. SK Telekom T1 направиха доста промени последните години, но все нещо не достигаше на състава да разгърне пълния си потенциал. Днес обаче, те си осигуриха победата срещу Nongshim RedForce.

Faker е един от най-старите играчи в League of Legends. Той дебютира през февруари 2013 г. за SKT Telekom T1. и успя да спечели три световни първенства в лигата с различни състави, като всеки път беше най-важният играч при техните победи.

Преди няколко години, Faker стана и първият играч в LCK, който успя да достигне 1000, а след това и 2000 убийства общо в мачовете си. Дори и с толкова много опит и три световни титли, играчът съвсем не изглежда, скоро възнамерява да се пенсионира..

Можете да гледате Faker в действие по време на следващия мач на T1 срещу Fredit BRION - тази събота, 6 февруари, в 2:00 ч. CT.