21/02/2021
Новият клас в Diablo 4 ще бъде Roguе!

Нов трейлър беше представен по време на Blizzcon 2021, който потвърди слуховете, че Rogue-класът от оригиналното Diablo 1 се завръща, но с много повече подобрения. Това обаче, което ще ви накара да бъдете като хипнотизирани е фактът, че всички избрали този клас ще могат отново да колекционират „ушите“ на своите жертви.

The Rogue се присъединява към останалите класове: Barbarian, Sorceress и Druid в Diablo 4 и макар да изглежда като нещо познато от оригиналната игра, с този герой ще има много повече какво да се върши. Преработеният клас ще дава на играчите възможността да създадат свой собствен вид Rogue, независимо дали ще бъде като оригиналния „archer“, или по-скоро от типа на Assassins от D2:LoD. Ще имате възможност да боравите с ками, лъкове, капани, отрови, магии и други, така че наистина да можете да персонализирате героя си.

Също така, "ушите" в трейлъра не са показани случайно, а ние очакваме да разберем какво точно ще бъде тяхното предназначение в Diablo 4. Все още няма информация за това какъв ще бъде петият клас в играта, нито пък кога ще излезе официалната дата.

Това обаче, което знаем със сигурност е, че светът на Diablo 4 ще бъде много по-голям от всеки друг свят!

Гледай трейлъра на DIABLO 4 - ROGUE CLASS - ТУК!