LOL
05/04/2021
Riot Balance Team изригна отново! Darius убива Solo Drake на Level 1 без Smite! (ВИДЕО)

Балансиращият тим на Riot доста често ни изненадва, но този път направо ни хвърли в „3-та глуха“. Скорошна промяна, която се случи в PBE на League of Legends, предизвика хаос сред пределите на тестовия сървър.

Darius получи “buff” на своята пасивна магия, която вече нанася +500% damage на неутралните създания по картата на Summoner’s Rift. Това позволява на Ръката на Ноксъс, както демонстрира фен на играта вчера, да убие дракон сам на 1 Level, без дори да се налага да използва Smite.

И докато други шампиони се нуждаят от няколко нива, механика и Smite, за да извършат този подвиг, Darius трябва само да се довери на пасивката си, за да свали съществото.

Тези промени изглеждат обичайни за Riot, но те обикновено не правят чак толкова големи реформи, а вместо това бавно преработват избран герой до достигане на желания ефект. Настоящото +75% увеличение на damage към неутрални чудовища не е достатъчно, за да го направи подходящ избор в джунглата, но едно +500% определено изглежда като „buff”, който го принуждава да влезе в ролята.

Промените в PBE все още не са окончателни и Riot може изцяло да ги премахне, преди Patch 11.8 да влезе в действие на 14 април.

ВИЖТЕ КАК DARIUS УБИВА ДРАКОНА НА 1 LVL SOLO - ТУК!!!