14/04/2021
Шефът на CD Projekt заяви, че ще се гордеем със Cyberpunk 2077.. Но закога?

Cyberpunk 2077 стартира със разочароваща бъркотия и въпреки актуализациите с различни размери оттогава, хората някак си гледат с лошо око на играта. В обществото наскоро се появиха съмнения, дали планът на CD Projekt всъщност е да се измъкне тихо от цялото нещо, когато студиото обяви промяна в плановете за мултиплейъра.

Адам Кичински, шефът на компанията, обаче заяви:

„Не виждам опция за забавяне при Cyberpunk 2077. Убедени сме, че можем да доведем играта до такова състояние, че да се гордеем с нея и следователно да я продаваме успешно за години напред."

Това направо си звучи като позитивно мислене, като се има предвид, че четири месеца след премахването й, Cyberpunk 2077 все още не се е върнала в PlayStation Store. Кичински все пак заяви, че CD Projekt има приятелски отношения със Sony.

Въпреки всичките си проблеми, Cyberpunk 2077 някак си постигна огромен успех в продажбите, като продаде повече от 13 милиона копия, но с помощта на бруталната маркетингова кампания преди излизането й, така че определено мотивацията на студиото трябва да остане огромна..

Ако CD Projekt може да превърне играта до поне първоначалното си обещание, това ще бъде истинско постижение.