18/04/2021
Ubisoft обяви официално E3 2021. Изложението стартира на 12 юни!

Създателите на Assassin’s Creed ще бъдат домакини на следващото си Ubisoft Forward-събитие на 12 юни като част от тазгодишния E3, като събитието ще започне в 12:00 PT / 15:00 ET / 20:00 UK.

Миналата седмица Entertainment Software Association потвърди новите подробности за изцяло дигиталния E3 2021, включително частичен списък с партньорите на фестивала.

Nintendo, Xbox, Capcom, Konami, Take-Two Interactive, Warner Bros. Games и Koch Media ще участват в събитието, което ще продължи от 12 до 15 юни.

Намерението на ESA за фестивала през 2021 г. е да проведе множество основни сесии с партньорите в игрите, излъчвани от LED-сцена на живо, построена в Лос Анджелис, както и шоу с награди и много други неща.

С отмяна на E3 2020 поради коронавируса, Ubisoft проведе първата си изцяло дигитална конференция Ubisoft Forward през юли миналата година. Тя генерира историческа гледаемост, според финансовия директор на компанията Фредерик Дюге.

Ubisoft Forward беше нещо много важно и отговорът от нашите фенове беше много задоволителен. По време на това събитие постигнахме рекордно висок пик на гледаемост, надминаващ предишните ни E3-конференции.“

През септември 2020 г. се проведе и второ събитие на Ubisoft Forward.