26/04/2021
Minecraft играч стриймва на живо под душа в Twitch, докато прави speedruns! (ВИДЕО)

Забавляването на аудиторията за припечелване на пари е съществена част от това да бъдеш създател на съдържание в наши дни. Задачата е отговорна и се налага много често да се намират нови начини за забавление, а Twitch е видял много необичайни неща на платформата през своята история.

На дневен ред този път е стриймърът lukeafkfan (известен също с видеоклиповете си в YouTube, в които troll-ва хора в Omegle и Zoom), който предаваше на живо Minecraft от банята.

На 25 април създателят на съдържание стриймваше на живо, като цялата идеята беше да получи определена сума пари, за да направи нещо – или така нареченият „subathon” в Twitch. След като бързо е разконспириран от потребителите за местоположението си, той бързо получава „cheer”, а душът над него започва да тече...

И докато стриймът продължава, зрителите също не спират да го бомбардират с дарения и за нула време косата, ризата и слушалките на стриймъра са напоени с вода.

Въпреки водата, която не спира да тече, lukeafkfan не се предава и продължи да води предаването си повече от два часа.

Няма какво да кажем, освен че това е идеален пример за това как създателите на съдържание намират нови начини да забавляват своите фенове…

ЧАСТ ОТ СТРИЙМА НА lukeafkfan МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК!!!