28/04/2021
Нов и много неприятен бъг във Valorant, поставя играчите в много нисък ранг!

Нов и доста неприятен бъг във VALORANT, направи така, че играчите да бъдат неправилно класирани след завършване на мачовете им в Episode Two, Act Three.

Вчера новият акт донесе много съдържание, на което всички да се насладят. Именно това предизвика и грешката, която влияе върху системата за класиране. Играчите, които са завършили мача си съобщават, че са получили много по-нисък ранг от очакваното.

Появиха се и съобщения за спад от Immortal до Gold, което е нещо наистина значително. Riot Games е наясно с проблема и вече се работи по отстраняването на бъга.

Третият акт ни представи Breeze, новата тропическа карта, предназначена за битки на далечни разстояния. Играчите могат да й се насладят, като тя ще бъде достъпна само за две седмици. Добавен е също така и нов battle pass с десетки козметични артикули. Има и нов coach slot в tournament custom games, което е доста атрактивен елемент в competitive-мачовете.

Играчите, които все още не са изиграли мача си за класиране, вероятно нямат да изпитат този проблем, тъй като както вече споменахме, Riot е запознат и работи по него. Тези, които са засегнати от грешката обаче, ще трябва да изчакат разработчиците да разрешат проблема.