09/05/2021
Новата функционалност - CS:GO 360 Stats - ще струва 1 долар на месец!

Counter-Strike: Operaton Broken Fang приключи, а Valve бързо ни поднесе нова актуализация в опит да облекчи положението от липсата на развитие и съдържание в играта. Сред новите функции на тази актуализация е абонаментната услуга, наречена CS:GO 360 Stats, предназначена за потребителите, които биха желали да проследят собствената си статистика в подробности, от своите изиграни Competitive и Wingman-мачове.

Като цяло, разработчиците използват системата, внедрена за Broken Fang, като вместо да я пуснат като допълнителен бонус за всички играчи, тя вече ще представлява отделна услуга, предоставяна за $1 на месец.

CS:GO 360 Stats ще включва достъп до статистика за мачовете от официалните режими на играта, а именно Competitive, Premier и Wingman. Няма да може да получавате статиските от нормалните игри.“, обяснява Valve в официалните FAQ.

Отговорите и мненията от общността не закъсняха, като разбира се имаше такива от типа „това е гадно“ до „поне е само един долар.“ Ако се поразровите в Reddit, масовото мнение, а и може би най-правилното е, че услугата трябва да е безплатна, въпреки че съществуват сайтове като Leetify и CSGOStats.gg.

Valve явно си поставя за цел да направи проследяването на статистиките по време на игра много по-актуално, но ние вече можем да получим много от тези функции другаде.

И да не забравим - БЕЗПЛАТНО!