09/06/2021
Питбулът на популярната стриймърка -traveldanielle- почти я нокаутира на живо в Twitch!

Популярната “variety”-стриймърка @traveldanielle, беше принудена да прекрати последното си излъчване в Twitch по-рано от предвиденото, след като нейният домашен любимец я халоса с доста голяма сила в челюстта.

Докато всичко изглеждаше добре през първите три часа и половина от нейното модно ревю на Destiny, питбулът й реши, че е време да се намеси в шоуто!

Опитвайки се да покани домашния си любимец в скута, @traveldanielle получава зверски пънч, заради който главата й отскочи назад.

„Той е луд, не знам какво искаше да направи. В момента държа лед върху главата си, и не знам как ще мога да играя видео игри. Главата ме боли доста.“ – това сподели тя самата минути по-късно.

Ударът е достатъчно силен, затова партньорът й @Datto влиза в стаята, за да сложи край на предаването на живо. Домашният любимец на стриймърката тежи почти 30 килограма, което си е солидно за едно куче.

В личния си профил в инстаграм стриймърката дори се шегува, че след като е издържала подобен удар, спокойно може да се качи на ринга срещу Логан Пол!

ВИДЕО ОТ УДАРА МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК!!!