19/07/2021
Днес Ubisoft ще разкрие нова игра от франчайза Tom Clancy!

Ubisoft обяви, че се готви да разкрие изцяло нова игра, свързана с популярния си франчайз Tom Clancy. Очакваме това да се случи днес, на 19 юли. И докато самата компания не дава допълнителна информация за това каква може да бъде тази игра, много от предишните слухове вече ни дадоха представа какво да очакваме.

В социалните медии вчера Ubisoft пусна изненадващо съобщение от нищото. Издателят потвърди, че ще разкрие ново заглавие на Tom Clancy, но повече информация на феновете не беше предоставена.

"Утре нещата ще се нагорещят!" – се казва в туита, свързан с това съобщение. Освен това в него се показва и кратко видео с логото на популярния шуутър.

Преди това разкритие, друга изтекла публикация в IGN показа и поглед върху това, какво можем да очакваме от тази игра. Много информация отново не бе разкрита, но пък се появиха доста кратки кадри от геймплея.

Проектът ще се казва Battlecat и ще бъде обединение на много от заглавията на Ubisoft с марката Tom Clancy. Това означава, че може да има елементи от Splinter Cell, The Division и Ghost Recon.

Как всъщност ще работи това в играта, предстои да разберем днес.