CS:GO
24/08/2021
Започни твоя път към BLAST Premier Showdown Fall 2021

A1 Gaming League предоставя уникална възможност на всички български CS:GO отбори да започнат своя път към BLAST Premier Showdown Fall 2021 с награден фонд от над 160,000 долара. На 4ти и 5ти септември ще се проведат два квалификационни турнира, като победителите от всеки ще се срещнат помежду си в неделя, след края на втората квалификация, за да определят бълграският представител. Той от своя страна си гарантира участие в затворен турнир TWR Eastern European Masters: Fall 2021 с участието на други отбори от региона. Победителят оттам вече ще намери място сред едни от най-добрите отбори в Европа и ще играе на BLAST Premier: Fall Showdown 2021!

Турнирите започват от 10:00 часа и ще са във формат Best of 1, като само финалата среща ще се реши с Best of 3. Решителният мач за определяне на бълграския участник и класиране към затворената фаза на турнира също ще бъде във формат Best of 3.

Важно е да отбележим, че като организатори сме напълно запознати, че през този уикенд има други европейски квалификации за различни турнири и ще бъдем максимално гъвкави и където можем ще се съобразим с отбори, които участват на повече от една. Идеята е не е да пречим на развитието и възможностите на бълграски играчи на международната сцена, а точно обратното да сме част от тяхното пътешествие към европейският връх.

_______________________

Запиши се за участие сега!

04.09.2021, Събота - The Bulgarian Challenge - A road to Blast Premier Турнира #1

05.09.2021, Неделя - The Bulgarian Challenge - A road to Blast Premier Турнира #2

_______________________

Често задавани въпроси

Какъв е броят на отборите, които могат да се запишат?

- Максимано разрешеният брой отбори е 64 за всеки един от дните.

Какъв е форматът на провеждане на турнирите?

- Всички срещи са BO1, като само финалът на дадения турнир ще е BO3.

Как се определя българският участник, който продължава напред към затворената международна квалификация?

- Победителите от двата турнира, които ще се проведат на 4ти и 5ти септември, ще играят помежду си във формат BO3, за да опрделят българският представител.

Кога ще се играе решителната среща?

- В понеделник, като конкретния част ще бъде съгласуван с победителите и администраторския екип.

Възможни ли са забавяния?

- Да, тъй като ще се опитаме да сме максимално гъвкави, за да може да не пречим на българските отбори, които имат участие и в други квалификации по същото време. По усмотрение на администраторския екип, някои срещи могат да бъдат забавени, така че всички, които се запишат трябва да отделят целият конкретен ден за участие.