03/09/2021
Shroud разкри коя игра го е върнала към стрийминга и го е накарала да напусне CS:GO!

Michael ‘shroud’ Grzesiek може и да е един от най-известните стриймъри, но кариерата му във FPS-ите започва като състезател по Counter-Strike: GO. Благодарение на стрийминг-платформата Twitch, той разкри в живо предаване коя игра и как му е помогнала да остави CS и да премине към конкурентните заглавия.

Впечатляващата автобиография на Michael ‘shroud’ Grzesiek започва с почти четиригодишен стаж като професионален играч по CS:GO в редиците на отбори като Manajuma, compLexity и по-късно Cloud9.

Някои по-нови фенове може би го познават само като топ стриймър в Twitch, но дълбоките му корени от ерата на Counter-Strike изиграват огромна роля за издигането му до мястото, на което се намира в момента.

По време на скорошен стрийм в Twitch, Grzesiek навлезе в темата за PUBG и как всъщност се е зарибил по играта.

„Да се зарибя по PUBG беше смесица от няколко неща.. В онзи момент си бях взел почивка от Counter-Strike, но бързо осъзнах, че искам да стриймвам, затова и не се завърнах да играя играта. Забавлението, което получавах в PUBG бе огромно, защото PUBG много наподобява CS, когато става дума за aim или механика на стрелба. Движението в играта е ужасно и винаги е било ужасно, но стрелбата срещу противниците е нещо приказно!“ – разказа ‘shroud’.

Въпреки временната любив към PUBG, вкусовете му към Battle Royale-ите са едни от най-бързо сменящите се, след като напред във времето стриймърът се отдаде и на други игри като Warzone и Apex Legends.