07/09/2021
Носталгия! Far Cry 3 е безплатна в Ubisoft Store до 11 септември!

Феновете на поредицата, а и бъдещите такива, могат да заявят своето безплатно копие, като посетят страницата на Ubisoft, влязат в своя акаунт в Ubisoft Connect и кликнат върху логото, на което пише Ubisoft Connect PC.

Ако се покаже съобщение за грешка, уверете се, че URL адресът показва правилната държава (т.е. en-GB за британски играчи, en-US за играчи в САЩ и т.н.).

Играта ще бъде безплатна до 11 септември в 07:30 часа за часовата зона, регистрирана в акаунта на играча в Ubisoft Connect.

След като завършите нулевата трансакция, тя ще остане в библиотеката ви в Ubisoft Connect и ще може да се играе напълно безплатно, дори и след изтичането на крайния срок на промоцията.

Антагонистът във Far Cry 3, Vaas Montenegro, ще бъде един от трите злодея, които ще могат да се играят в DLC за Far Cry 6, заедно с Pagan Min от Far Cry 4 и Joseph Seed от Far Cry 5.

Ubisoft заяви, че всички оригинални актьори, озвучавали героите, ще се завърнат, за да повторят ролите си.

Първоначално Far Cry 6 трябваше да бъде пуснат през февруари 2021 г., но сега ще стартира на 7 октомври за Xbox Series X/S, Xbox One, PS5, PS4 и PC чрез Epic Games Store и Ubisoft Store.