08/09/2021
Football Manager 2022 излиза на пазара на 9-ти ноември!

Football Manager 2022 обещава да поднесе нови и прогресивни методики за играчите, в търсенето на печелившия футболен стил, който да затвърди кариерата им като велики мениджъри. Новите функции в играта ще бъдат представени през следващата седмица.

Миналата година Football Manager 2021 получи редица нови допълнения, включително xG данни и анализ на мачовете, а Football Manager 2022 без съмнение ще се стреми да задоволи желанията на запалянковците, добавяйки още и още новости към играта.

Феновете, които предварително поръчат FM22 от одобрените от SEGA търговци на дребно, ще получат 10% отстъпка и шанс за ранен достъп до играта. Ранният достъп ще бъде достъпен чрез Steam, Epic Games Store и Microsoft Store около 2 седмици преди официалния старт.

Майлс Джейкъбсън, директор на студиото Sports Interactive, заяви:

“Успехът и завръщането ни на конзолите Xbox през изминалата година надмина очакванията ни и сме щастливи да разширим партньорството си с Microsoft, давайки на членовете на Game Pass шанса, да изпитат най-близкото до това да бъдеш истински футболен мениджър.“

Football Manager 2022 ще бъде наличен за устройства Xbox One, Xbox Series X/S, Android и iOS, както и за PC чрез Steam и Epic Games Store на 9 ноември 2021 година.