10/10/2021
4 неща, които GTA Remastered Trilogy трябва да има, за да е нещо повече от носталгично пътуване!

Rockstar Games официално представи GTA Trilogy - ремастърът на старите класики и макар новината за неговата поява да е примамлива, игрите ще се нуждаят от някои значими подобрения, за да бъдат нещо повече от едно носталгично пътуване.

Ще бъде ли достатъчно да получим просто едни обикновени ремастерирани версии на GTA 3, Vice City & San Andreas?

За да привлече наистина феновете, особено когато шумът около GTA 6 расте интензивно, Rockstar ще трябва да ни представи нещо, за което си струва да похарчим някой лев.

Подготвили сме 4 неща, за които смятаме, че е просто задължително да бъдат включени в ремастерираната трилогия на GTA!

1.     Възстановяване на емблематичните саундтраци

Яките преживявания в тези игри са свързани с добре направените и запомнящи се саундтраци. Дали става дума за „Call Me“ на Go West във Vice City или „Killing In The Name“ на Rage Against The Machine в San Andreas, има радиостанции за всеки играч, на които да се наслади .

Получаването на всички лицензи може да се окаже трудна задача за Rockstar, но за да бъде истински ремастър, компанията ще има нужда от всички емблематични тракове.

2. Потенциал за безплатен ъпгрейд

Много е вероятно ремастърът да надхвърли $40, колкото и да ни се иска да грешим. Rockstar Games заяви, че текущите версии на трилогията ще бъдат премахнати от всички дигитални магазини преди излизането на Definitive Edition. Въпреки това, ако компанията наистина има намерение да благодари на феновете за над две десетилетия подкрепа, трябва да остави възможността за безплатен ъпгрейд.

3. Подобрена производителност

След ерата на PS2 е очевидно колко подобрения в хардуера са получили конзолите. Сега е моментът Rockstar Games да покажат оригиналните игри в зашеметяваща нова светлина. Ремастърът очевидно ще запази класическия вид и усещане от оригиналите, но същевременно трябва да предложи и нови графични подобрения.

4. Възможности за още нови ремастъри

Ако ремастърите на трилогията са успешни, това може да отвори вратите за други заглавия, които да получат преработка. И докато първите две игри от сериите Max Payne са по-сложни заради разработването им от Remedy, феновете биха могли да видят хитове като Bully (Canis Canem Edit) или Red Dead Redemption.