13/10/2021
Станаха ясни системните изисквания на телефоните за Diablo Immortal!

Емблематичният франчайз на Blizzard постигна огромен успех през годините, а в момента главната причина за това допринася и Diablo 2 Resurrected! Мобилните потребители скоро също ще могат да се включат в действието с предстоящото безплатно заглавие на компанията - Diablo Immortal.

Първата добра новина е тази, че играта ще бъде налична както за Android, така и за iPhone, за да могат повече хора да попаднат в демонична обстановка, след като играта излезе през 2022 г. - стига устройството ви да отговаря на системните изисквания.

Споменахме технически характеристики и затова ще разгледаме изискванията за апарати на iPhone и Android, включително минимална оперативна памет и колко свободно вътрешно пространство ще ви трябва, за да можете да сте напълно подготвени за вашето безсмъртно пътуване.

Системни изисквания на Diablo Immortal за iPhone:

Хардуер: iPhone 8 или по -нова версия

Операционна система: iOS 12 или по-нова версия

Съхранение: 4,5 GB вътрешно пространство

Diablo Immortal също ще бъде на разположение за игра на iPad, въпреки че хардуерните изисквания все още не са потвърдени.

Системни изисквания към Diablo Immortal за Android:

Операционна система: Android OS 5.0 (Lollipop) или по-нова версия

Процесор: Snapdragon 710 / Hisilicon Kirin 810

Съхранение: 4 GB вътрешно пространство

Памет: 2GB RAM

Въпреки че това са минималните изисквания за игра, Blizzard всъщност препоръчва да използвате процесор Snapdragon 855 / Hisilicon Kirin 980 с поне 4 GB RAM.

Очаква се Diablo Immortal да излезе на пазара някъде в началото на 2022 година!