Преди изиграването на първата си среща, всеки играч е задължен да прочете и да се запознае с правилата, както и да ги спазва стриктно. Ще направим всичко възможно, за да запазим тази секция актуализирана по всяко време, но при определени обстоятелства това може да не е възможно. В случай на непредвидени ситуации или несъответствие, решенията на администраторите и организаторите на турнира ще бъде с предимство и ще се смятат за финални. Записвайки се за A1 Gaming League, Вие се съгласявате с всички изброени правила и условия описани тук. Администраторите имат правото да дисквалифицират играчи, които не са се съобразили с правилата или не спазват добрия тон. Възможни са промени в правилата без уведомяване на играчите.


СЪДЪРЖАНИЕ


1. Позволени региони

2. Структура

3. Формат

4. Докладване на резултати

5. Скрийншоти в Challenge режим

6. Наказания

7. Прекъсване на връзка

8. Закъснения

9. Имена на играчите (никове)

10. Поведение на играчите
_______

1. Позволени региони

Всички играчи трябва да се намират в територията на България по време на тяхното участие в A1 Gaming League.

2. Структура

2.1. Основни положения
Турнирните срещи ще се проведат в официалния сървър на Supercell, а записването, чекирането, докладването на резултати и други - в платформата A1 Gaming League . Максималният брой участници е неограничен. Връзката с реферите на турнира ще се провежда в официален канал в Discord.

2.2. Регистрация
Записванията за турнирите ще се провеждат в платформата на A1 Gaming League през предоставения от организаторите линк. По време на регистрацията, играчите са длъжни коректно да попълнят задължителните полета. След успешна регистрация играчите трябва да се чекират за участие в съответния турнир в рамките на предварително указан от организаторите времеви период, наречен „check-in прозорец“.

3. Формат

Квалификационните турнири ще се проведат във формат Clash Royale Tournament, Официалната in-game система на играта.

Там се изправят всички регистрирали се и системата ги среща с противник според техните победи и загуби в рамките на 60 минути.

4. Докладване на резултата

Всички резултати ще се докладват чрез платформата A1 Gaming League през специално предвидения за това бутон „Report“ в менюто „Match“. Резултатът може да бъде докладван и от двамата играчи, но пряка отговорност за това действие носи победителят. По време на въвеждане на резултата, победителят трябва да приложи скрийншоти от крайния (Victory) екран за всяка една от победите си. При несъгласие относно резултата, претендиращият играч трябва да отвори Dispute в платформата на Toornament и при изискване от администратори, да представи скрийншот или други доказателства, които да потвърждават претенциите му. Ако Dispute не бъде отворен до въвеждането на първия резултат от следващия рунд в турнира, претенциите ще бъдат анулирани.


5. Наказания

При неспазване на добрия тон в служебните кланове играчът употребил нецензурни думи се дисквалифицира.

При повторно приемане на грешна битка, играчът се дисквалифицира.

7. Прекъсване на връзка

Организаторите не носят отговорност за играчи, които имат проблеми със свързването към сървъра (включително хардуерни, софтуерни или мрежови). Прекъсване на връзка по време на игра или излизането от играта по какъвто и да е повод, ще доведе до загуба за играча, който е излязъл, ако не се върне до ЕДНА минута.
Грешки/Бъгове: Възникнала грешка в софтуера се брои за прекъсване при играча, при който е възникнала грешката.

8. Закъснения

Играчите трябва да следят бракета, за да знаят срещу кого ще е следващият мач. При закъснение от 15 мин. за двубой се присъжда служебна загуба.

9. Имена на играчите (никове)

Имената на играчите (никовете) не трябва да съдържат вулгарности, расизъм, сексизъм, насърчаване на употреба на алкохол и наркотични вещества и други.

10. Поведение на играчите

Всички участници са длъжни да поддържат и спазват определено ниво на спортсменство. Всяко неспортсменско действие, което може да включва, но не се ограничава до расизъм, груби / вулгарни действия, обидни забележки и неуважение към администраторския екип, не се толерира. Участниците, които не отговарят на тези изисквания, подлежат на наказания от пропускане на мач, служебна загуба и отстраняване на дадения играч или други наказания, които организаторите считат за необходими.

Всяко обвинение за неспортсменско поведение трябва да бъде отправено в адекватен срок към администраторския екип с предоставени доказателства и ще бъде разследвано от организаторите.

Логни се в Тoornament за регистрация
Регистрация
затворенана 17/06/2019 - 19:55
Играй
17/06/2019 - 20:00