Blizzard работи над чисто нова Survival-игра за PC и конзоли!

Тази година се очаква да бъде годината на Blizzard, а все още сме само януари. Миналата седмица беше обявено, че компанията ще бъде закупена от Microsoft. Въпреки че самата сделка ще отнеме известно време, за да се финализира, Blizzard пусна интересен слух, а именно че се впуска в едно ново пътуване с чисто нова Survival-игра, пригодена както за компютър, така и за конзоли. Действието ще се развива в нова вселена, която по никакъв начин не е свързана със съществуващите заглавия на разработчика.

С вече стабилен списък, който включва Overwatch, Diablo, World of Warcraft и StarCraft, Blizzard поглежда към изцяло нов жанр, който стана известен, благодарение на заглавия като Minecraft, Dying Light и DayZ. Разбира се, име на играта липсва, както и новини и очаквана дата на излизане.

blizzardnewgame

Що се отнася до новината за въпросната нова игра, тя се появи под формата на обява за набиране на персонал, като Blizzard обяви, че е в търсене на нови таланти, които да помогнат с разработването й – програмисти, дизайнери и разработчици.

Тепърва предстои да видим какво наистина можем да очакваме от това заглавие, особено след като знаем, че Blizzard не е страхотен в спазването на обещания.

Помните ли Overwatch 2 и Diablo 4?

Сподели новината в социалните мрежи:

Други новини

Селекционен турнир ще определи новия национален отбор по е-футбол

Сделката между Microsoft и Activision Blizzard е на път да пропадне?

Започва A1GL International Swiss – много CS:GO и международни мачове бележат следващата фаза на турнира!