Недоволен фен “благодари” по странен начин на професионалния CS:GO състезател “RuStY”!

Свят широк – хора всякакви. Дори и в гейминга, където няма как да не отбележим креативността на някои от феновете! Шведският професионален CS:GO състезател – Алфред ‘RuStY’ Карлсон, получи вероятно един от най-странните “подаръци”, които някой може да получи от свой почитател или от човек, симпатизиращ на отбора му.

Колко е добронамерен този фен, можем само да гадаем, но определено е намерил перфектния начин, по който да “докосне” играча. “RuStY” в момента е част от състава на Team GamerLegion, а въпросната пратка е получил на 14 ноември, като моментално я публикува в Twitter с думите:

„Може би току-що получих торба с изпражнения или някаква пръст, изпратена до мен по пощата :D.“

csgo-poop-2

Всъщност, гледайки съдържанието на торбата, наистина можем да предположим, че това е шепа земна маса, но .. знае ли се? Надали играчът на Team GamerLegion е проверил, та какво остава за нас. Заедно със снимката той предоставя и превод на приложената бележка:

„Здравей, Афе, надявам се, че можеш да се насладиш на тази вкусна бисквитка и не забравяй да си купиш Kevlar на следващия рунд с пистолет.“

Това определено е съвет, който “RuStY” няма да забрави. Странното е, че вероятно е имало ефект, защото Team GamerLegion грабна второто място още в следващия турнир, след като играчът получи този “мистериозен” пакет.

Сподели новината в социалните мрежи:

Други новини