Riot разкри нов герой – запознайте се със Zeri, The Spark of Zaun!

Новата година може и току-що да настъпи, но Riot Games вече започва ударно с новина, която няма как да не зарадва феновете на League of Legends. Разработчиците официално представиха следващия шампион, който ще се присъедини към обширния списък, а именно: Zeri, Spark of Zaun.

Zeri е описана като упорита, енергична млада жена от работническата класа на Zaun. Според официалната й биография, героинята зарежда себе си и собствения си пистолет с електрическа магия (pistol = ADC?). Способностите й се влияят от емоциите й, затова тя пренася любовта и подкрепата на семейството и дома си във всяка битка.

Riot определено ни оставя да си изградим самостоятел образ, преди официално да разкрие всички способности.

зери

Да, Zeri ще е ADC, като историята й е свързана по някакъв начин с друг шампион от играта и от земите на ZaunEkko. Според преданията магията й се появява още от раждането й и силите и често засягат както хората, така и електрическото захранване.

Някои я обичат, други я смятат за досадна, тъй като в детските си години е причинявала доста тежки щети, ако стане твърде емоционална. Какво ли ни очаква този път в играта?

Датата на излизане на Zeri в League of Legends все още не е обявена, но случи ли се – веднага ще разкрием всички подробности, касаещи способностите й.

Сподели новината в социалните мрежи:

Други новини

Riot обяви преработка на “Yuumi” през следващата година, но ще бъде ли достатъчна?

Riot Games заведе дело срещу NetEase за откраднат дизайн на герой от Valorant!

Team Liquid оставя “Bwipo” като стриймър в организацията, “Summit” ще заеме мястото му!