Бъщето на Assassin’s Creed ще бъде разкрито по време на септемврийското събитие на Ubisoft!

Ubisoft ще разкрие бъдещето на Assassin’s Creed през септември, като това бе обявено именно от издателят. Като част от днешните си съобщения за 15-ата годишнина, френската компания разкри, че тогава се очаква някакъв вид съобщение, касаещо играта.

„Разработчиците на Assassin’s Creed се надяват, че общността ще се наслади на тези празненства и ще покани всички играчи да се присъединят към тях този септември, докато разкриват бъдещето на играта по време на едно много специално събитие.“– казаха от Ubisoft.

acreed

Какво точно значи „много специално събитие“ – не знаем с точност. Дали ще бъде фокусирано върху сериите Assassin’s Creed, или демонстрация на нова игра, заедно с другите предстоящи игри на Ubisoft – също остава неизвестно.

Очаква се компанията да проведе по-голямо събитие по-късно тази година с около 20 анонси за игри, включително чисто нови и актуализации за съществуващи заглавия. Дали това е септември или не обаче, също не може да стане ясно.

Оригиналният Assassin’s Creed стартира през ноември 2007 -ма, а оттогава се появиха множество продължения и спин-офи, както и игрален филм с участието на Майкъл Фасбендър и носителите на ОскарМарион Котияр и Джеръми Айрънс.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини