Шведската компания за видеоигри и медия Embracer Group е на път да придобие Middle-earth Enterprises, която първоначално беше франчайз на The Saul Zaentz Company и притежава световните права върху "Властелинът на пръстените" и "Хобит" на Дж. Р. Р. Толкин, в това число филми, видеоигри, настолни игри, мърчандайзинг и сценични продукции.
Акаунтите, които не са били активни повече от три години, ще попаднат под прицел и ще бъдат елиминирани. Освен това има някои критерии, на които трябва да отговарят, за да им се случи най-лошото.
Сега CS:GO артикули на стойност над $1 600 000 са откраднати от хакери от сайта за търговия CSMoney. CS:GO е добре известен с това, че има доходоносен пазар, поддържан от разработчици във Valve. Има много скъпи скинове в играта, включително такива на стойност от $20 000 или повече.
PUBG Mobile също се представя добре за Krafton, след като в момента е на второ място по продажби сред глобалните мобилни игри и помогна за увеличаване на приходите до бруталната цифра от $550 700 000.
Големи заглавия като God of War, Horizon Zero Dawn и Days Gone вече са налични както за PC, така и за Steam Deck. Хитовете за PlayStation като Death Stranding и Final Fantasy VII Remake Intergrade също попадат в списъка.
Дългогодишната връзка между Electronic Arts и Fédération Internationale de Football Association ще приключи с последната част от франчайза, която ще носи това име - FIFA 23. Въпреки това, разработчиците заявиха вчера, че Loot Box-овете ще се завърнат в играта, дали за радост или пък не на част от обществото.