Serious Sam 4 е FPS, в който защитавате земята от армия от извънземни нашественици. Старото поколение геймъри вероятно си спомнят първата част, която излезе преди около 20 години и беше абсолютен хит!
Ако се интересувате как може да опитате Pac-Man Community, тя ще бъде достъпна безплатно от понеделник за настолни компютри и мобилни версии в приложението Facebook и ще бъде ексклузивна само за тази социална мрежа.
Naughty Dog и Sony потвърдиха, че Uncharted: Legacy of Thieves Collection ще бъде наличен за PS5 на 28 януари с цена от $50, или $10, ако сте закупили PS4 версиите на някоя от включените игри.
Ясно е, че много от топ заглавията ще работят на Steam Deck, но до този момент нямаме потвърждение дали Apex Legends, Destiny 2, Halo или PUBG ще бъдат сред тях, например. Epic също до този момент не се ангажира с Fortnite, въпреки че активира Easy Anti-Cheat за Proton.
Activision Blizzard вече показа грозен модел при съкращаването на работници по време на процъфтяващ бизнес. През 2019 година компанията уволни около 8% от служителите си, след като главният изпълнителен директор Боби Котик обяви, че финансовите й резултати за 2018-та са най-добрите в историята на компанията.
Организацията е без адекватен CS:GO тим в момента, след като се раздели с Kristian “k0nfig” Wienecke, Valentin “poizon” Vasilev и Benjamin “blameF” Bremer през октомври, а освен това продаде Patrick “es3tag” Hansen на Ninjas in Pyjamas, трансферира Justin “jks” Savage, а Marcelo “coldzera” David напусна след изтичането на договора му.