Селекционен турнир, който ще се проведе онлайн на 4 и 5 март от 18:00 часа, ще определи новите национали на България по електронен футбол. Избраните четирима състезатели на FIFA23 ще представят страната ни в квалификациите за плейофите на FIFAe Nations Series 2023.
Главният адвокат на Microsoft, Бет Уилкинсън, допълни в предварително изслушване, че след като компанията му и Activision Blizzard успеят да договорят всички параграфи, сделката ще продължи в следващия си етап. Тъй като до момента все още има различни пречки, компаниите предполагат, че това ще доведе до FTC да отнесе случая до чак до Федералния съд.
Този етап е разпределен в пет поредни уикенда, които ще продължат до 04.02.2023 г., когато ще се изиграят и последните срещи, определящи кои от отборите ще продължат към A1GL Championship Bracket Phase – последното стъпало преди Големия финал!
😍 Завършвайки списъка със зашеметяваща година, не е нищо друго освен емблематичната MOBA - League of Legends на Riot. Със своите 1 499 478 263 часа, гледани в Twitch през 2022 г., тя е най-гледанотото заглавие в платформата през цялата година, изкачвайки се от третото място през 2021, за да грабне короната!
Тази година отбеляза пълното завръщане на LAN-турнирите по CS:GO, след хибриден модел, който наблюдавахме през 2021-ва. Събитията с публика на живо отново се превърнаха в хит и накараха отборите да играят на абсолютен максимум, но кои играчи се откроиха най-много?