Реакцията на потребителите във форумите за Need for Speed ​​всъщност e доста положителна. Те определиха художествения стил като "смел" и се радват, че NFS отново се превръща в пионер на жанра, вместо да се опитва да имитира Forza Horizon. Unbound се разработва от Criterion и Codemasters, две студиа с богат опит в създаването на състезателни игри, така че е напълно възможно да са се справили брилянтно, независимо от визуалния стил.
Въпреки че The Witcher 3: Wild Hunt е известна като една от най-добрите SP-игри на всички времена, следващата част от франчайза би могла да бъде една от най-добрите мултиплейър игри. CD Projekt Red направи някои съобщения през изминалите дни, и едно нещо, което не очаквахме да видим, беше обявяването на мултиплейър елементи в повечето от техните игри.
Съгласно новата директива клиентите ще имат възможност да купуват електронни устройства до 100W с или без захранващ адаптер. Това също принуждава компаниите да се откажат от проектирането на продукти с подходящи зарядни устройства и кабели за зареждане, което прави потребителя, по думите на Парламента, зависим от един производител. Всеки с iPhone или по-стар Macbook знае точно за какво става дума.
Двама от съотборниците му всъщност потвърдиха това, казвайки му, че играят съответно на 50-инчов и 65-инчов телевизионен екран. След като искрено се засмя, "Shotzzy" реши да направи облог. Той им спомена, че ако този отбор може да измъкне победата, ще им купи нови монитори!
Обявени са следващите безплатни заглавия на Epic Games Store, а те са Rising Hell и Slain: Back From Hell. Игрите ще могат да бъдат свалени безплатно за PC от 6-ти до 13-ти октомври.
Професионалният коментатор Волф Шрьодер, който е базиран в Корея и води част от предаванията за Riot Games, StarCraft II, Heroes of the Storm и Overwatch League, обяснява, че промяната следва въвеждането на новата корейска интернет регулация. Разходите, плащани преди от доставчиците на интернет услуги, сега са отговорност на стрийминг платформите, включително YouTube, Netflix и Twitch.