CD Projekt Red ще представи нова „transmog“-система в Cyberpunk 2077!

Transmog-системата в Cyberpunk 2077 е начело в списъците с желания на феновете почти от първото пускане на играта. Разработчикът CD Projekt Red обърна внимание на това и тихомълком добави желанието си за такава функция в Patch 1.5.

Само преди дни потребителят в TwitterRen Okage – тагна официалния акаунт на Cyberpunk 2077 в публикация, в която се оплаква как външният вид на играча в играта е неразривно свързан с неговите статистики. Носенето на облеклото, което харесвате, означава потенциално да пропуснете по-добри статистики или функции, така че се налага да се направят жертви, за да изглеждате добре в Night City.

cpunk

Акаунтът на Cyberpunk отговори с емоджи за очи, което накара хората да спекулират дали не се планира нова актуализация по-рано във времето или вече да е активирана такава. Patch 1.5 добави нещо, което изглеждаше като пълна трансмограционна система, включително опцията за скриване на определени аксесоари, като шапки.

Изборите обаче бяха блокирани, така че играчите имаха достъп до тях само чрез използване на модификации на Cyberpunk 2077.

Кога „transmog“-системата ще попадне официално в играта е друг въпрос. Разработчикът не е включен в събитието Summer Game Fest 2022, но е възможно новините за Cyberpunk да се промъкнат между по-големите съобщения по време на представянето.

Студиото вече започва разработката на The Witcher 4, но компанията заяви през май, че половината от нейния екип в момента работи върху следващата актуализация на Cyberpunk.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини