CS:GO-фенка прие предложението за брак на партньора си на живо, по време на IEM Rio Major!

Атмосферата на IEM Rio Major е повече от взривоопасна, особено за съставите, които срещат бразилските си опоненти. Вчера, хората които следят събитието с награден фонд от $1.25 милиона и тези, които гледат стрийма на Александър „Gaules“ Борба, станаха свидетели на истинска демонстрация на любов, предложение за брак и .. CS:GO!

В първия ден от Champions Stage, още една двойка бе показана на живо от колегите стриймъри на „Gaules“ и лични приятели Андре „Liminha“ Кензо и Филипе „bt0“ Морено.

Запалянко от публиката заяви, че приятелката му Летисия е любовта на живота му и направи нещо, което тя бе чакала шест години – предложение за брак с един красив пръстен.

iemriomajorproposal

Публиката на IEM Rio Major се зарадва и въпреки че Летисия изглеждаше изненадана от предложението, тя не се поколеба да каже „да“ на големия въпрос на партньора си. „Разбира се, че искам, любов моя, ти си луд!“ – каза тя.

Това беше второто предложение за брак, излъчено на живо в стрийма на „Gaules“ по време на голямото събитие. Неговите помощници заснеха щастливия момент на друга двойка по време на Challengers етапа миналата седмица в залата на Riocentro.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини