„DrLazarov“ елиминира шампиона Иван Чуров от eFirst League

В първия кръг от елиминациите на българското първенсто по електронен футбол – eFirst League феновете станаха свидетели на сериозна изненада. В четвъртфиналната фаза шампионът от последните два сезона Иван „DrNightWatch“ Чуров допусна 2 загуби от Иван „DrLazarov“ Лазаров и отпадна от състезанието. Представляващият Ботев (Враца) състезател демонстрира фантастична защита и много качества в офанзивен план и след победи с 6:3 и 2:1 се класира за полуфиналите на турнира с награден фонд от 5 хил. лв.

В останалите резултати от деня един от фаворитите Георги „jorjewin“ Георгиев с Левски София победи представителя на Ботев Пловдив Димо „Bako Kotarako“ Иванов с 2:0 победи. Иван „FUTVM_Ivan“ Мавродиев с Етър се наложи над Илия „IStoyanov10“ Стоянов също с 2:0 победи, а в последния мач миналогодишният финалист Младен „GoalMachine“ Георгиев с Крумовград загуби от Венцислав „Ventsislav“ Караусов от Арда с 1:2.

Утре полуфиналите противопоставят следните двойки:

Левски „jorjewin“ – Арда „Ventsislav“

Етър „FUTVM_Ivan“ – Ботев Враца „DrLazarov“

Мачовете започват в 12:00 и ще се излъчват в канала на A1 Gaming League в Twitch. Първенството на България по електронен футбол се осъществява с подкрепата на Българския футболен съюз, A1, Legion by Lenovo, Samsung, Ozone, TP-Link, Happy доставка.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини