„Dune: Awakening“ е новата част на франчайза, пренасяща екшъна на планетата „Arrakis“!

Хиляди играчи и фенове на поредицата ще могат да приключенстват на планетата Arrakis заедно в новата част на играта Dune. Новината бе разкрита на Gamescom снощи, а феновете определено се развълнуваха, когато чуха, че новата част ще се нарича Dune: Awakening.

Разработена от Funcom, играта ще отведе хиляди играчи в безплодните пустини на отдалечената планета Arrakis.

Вижте повече от трейлъра:

Dune: Awakening се разработва от Funcom, студио, собственост на Tencent, което стои зад проекта Conan Exiles (2018). Според Funcom, Dune: Awakening ще позволи на хиляди играчи да изследват новия свят Arrakis, където ще трябва да построят свои собствени убежища и бази, за да оцелеят, както и да изградят свои колонии от самото начало.

dune-awakening

Ще имате много превозни средства на ваше разположение, за да прекосите планетата, с цел да разкриете тайни, дълбоко заровени в пустинята, и да използвате комбайни за събиране на spices.

Ще ви бъде трудно да се сдобиете с въпросните билки, а природните бури са винаги готови да опустошат Arrakis и да променят света на играта.

Dune: Awakening черпи идеи от множеството книги на Франк Хърбърт и се вдъхновява и от новия филм Dune. Можете да се регистрирате за бета версията на играта чрез уебсайта на Funcom.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини