Новата „Need for Speed: Unbound“ ще бъде представена днес и изглежда… уникално!

Шокирани или не, ето че само един ден преди Electronic Arts да разкрие новата Need for Speed ​​в YouTube, изтекоха куп изображения, разкриващи както заглавието (Need for Speed: ​​Unbound), така и концепцията в уличен стил, благодарение на японския сайт Neowing.

Изображенията добиха популярност в Reddit, но за наше щастие, страницата Neowing все още е активна, което означава, че можем да разберем малко повече и за самата игра.

„Победете времето, надхитрете ченгетата и се състезавайте в седмичните квалификации за най-доброто предизвикателство от уличните състезания на Lakeshore: The Grand! Напълнете гаража си с прецизно тунинговани машини, изградете свой собствен стил и външен вид и озвучете улиците със саундтрак, който отеква от всяко кътче на света.“

unbound

Не е изненадващ и фактът, че мултиплейърът ще бъде голяма част от изживяването. Реакцията на потребителите във форумите за Need for Speed ​​всъщност e доста положителна. Те определиха художествения стил като „смел“ и се радват, че NFS отново се превръща в пионер на жанра, вместо да се опитва да имитира Forza Horizon.

Unbound се разработва от Criterion и Codemasters, две студиа с богат опит в създаването на състезателни игри, така че е напълно възможно да са се справили брилянтно, независимо от визуалния стил.

Need for Speed: ​​Unbound ще излезе на 2 декември (според лийка), а пълното разкриване, което може да потвърди и датата на пускане, е насрочено за днес, в YouTube.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини